eCommerce

Η Linakis.digital ανάμεσα στους κορυφαίους της δεκαετίας

Η Linakis.digital ανάμεσα στους κορυφαίους της δεκαετίας

Στις 27 Μαΐου 2021 η Linakis.digital βραβεύτηκε από το Marketing Week και τα E-volution Awards ως ένα από τα 10 καλύτερα agencies της δεκαετίας στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Linakis.digital έχει κερδίσει 10 e-volution awards, ενώ τα βραβεία που έχει λάβει σε διεθνείς και εθνικούς θεσμούς για έργα πελατών μεγάλου βεληνεκούς ξεπερνούν τα 80. Οι βραβεύσεις επικυρώνουν την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Η Linakis.digital συνεισφέρει δυναμικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων δίχως να επαναπαύεται. Η σταθερά υψηλή ποιότητα όλων των έργων αποδεικνύει στην πράξη τη διαρκή επιθυμία για εξέλιξη και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, προσφέρει προηγμένες λύσεις κάνοντας χρήση των πιο καινοτόμων CMS συστημάτων σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου κατάρτιση σε UX έρευνα, Interactive Design και Customer Analytics.

Συνδυάζοντας την UX έρευνα με την καινοτόμο τεχνολογία, η Linakis.digital στηρίζει τις εταιρείες και τους οργανισμούς στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και ενισχύει τη θέση τους στο χάρτη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.  

H Μαίρη Μανωλέλλη, Business Development Director στη Linakis.digital μας είπε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε ως ένα από τα 10 καλύτερα agencies της δεκαετίας. Η διάκριση πιστεύουμε ότι οφείλεται στο πάθος μας για την τέχνη μας, το οποίο αποτυπώνεται στα έργα και τις συνεργασίες μας. Μας απασχολεί συνεχώς ο προσωποποιημένος σχεδιασμός της εμπειρίας χρήσης, ο συνδυασμός πρωτοπόρων τεχνολογιών και η σύνθεση λύσεων που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο όριο, αλλά και η ποιότητα των παραδοτέων μας από άκρη σε άκρη: λειτουργικότητα, αισθητική, ασφάλεια, ταχύτητα έως και ο τρόπος οργάνωσης και διαχείρισης των έργων.
Με την ένταξη των advanced analytics στον ψηφιακό κόσμο, κατεύθυνση στην οποία εργαζόμαστε εντατικά τα τελευταία δύο χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες Business Analytics και σχεδιάζοντας νέες, συντελούμε στη δημιουργία ενός νέου πλαισίου για την παροχή πλήρως persοnalized λύσεων στην ελληνική αγορά.
»

Η Linakis.digital πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ψηφιακών έργων με ένα πελατολόγιο που διαρκώς διευρύνεται, περιλαμβάνοντας μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που εξελίσσονται δυναμικά στο ψηφιακό περιβάλλον.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search