Digital Marketing

RetentionPro: Το νέο εργαλείο marketing της AfterSalesPro

RetentionPro: Το νέο εργαλείο marketing της AfterSalesPro

Το RetentionPro είναι μια νέα, καινοτόμα υπηρεσία, που αναπτύχθηκε από την ομάδα της AfterSalesPro, και επιτρέπει την αποστολή προσωποποιημένων και στοχευμένων καμπανιών μέσω Viber, WhatsApp και SMS στους πελάτες σας.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των μικρομεσαίων όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιπλέον, αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για Web Agencies, επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται και να τρέχουν όλες τις καμπάνιες του πελατολογίου τους από μία ενιαία πλατφόρμα.

Τί κάνει το RetentionPro διαφορετικό από τις άλλες πλατφόρμες αποστολής μηνυμάτων;

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες της αγοράς, το RetentionPro επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων σε πελάτες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε καμπάνιας. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έξυπνες ομάδες πελατών με βάση κριτήρια που ορίζετε εσείς.

Έτσι, οι προσωποποιημένες καμπάνιες επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση (ROI), αντικαθιστώντας τις μαζικές καμπάνιες με πολλές μικρότερες, στοχευμένες βάσει των ενδιαφερόντων των πελατών.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επαναφέρετε πελάτες που έχουν καιρό να παραγγείλουν, να επιβραβεύσετε τους πιστούς σας πελάτες ή να στείλετε στοχευμένες καμπάνιες σε πελάτες που έχουν πραγματοποιήσει συγκεκριμένες αγορές στο παρελθόν.

 

Τί υπόσχεται;

Η εφαρμογή, με την προηγμένη στόχευση που προσφέρει μέσω των πολυάριθμων κριτηρίων, υπόσχεται πολλαπλάσιες πωλήσεις και απόδοση επένδυσης (ROI) που ξεπερνά το 900%.

Οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τις καμπάνιες και δεν λαμβάνουν μαζικά μηνύματα που πιθανόν να μην τους ενδιαφέρουν.

 

Είναι εύκολη η διασύνδεση; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Η ομάδα της RetentionPro, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω της ανάπτυξης του AfterSalesPro, έχει δημιουργήσει plugins και αυτοματοποιημένους μηχανισμούς διασύνδεσης με το eshop ή το ERP σας. Όλα γίνονται μέσω μίας ενιαίας εφαρμογής, συμβατής με όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, και η ομάδα της RetentionPro προσφέρει πλήρη υποστήριξη, τόσο κατά τη διασύνδεση όσο και κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Θα έχω στατιστικά για την απόδοση των καμπανιών μου;

Μια ακόμη καινοτομία του RetentionPro είναι η έξυπνη καταγραφή των πωλήσεων που προκύπτουν από κάθε καμπάνια. Με αυτό το μηχανισμό, έχετε πλήρη εικόνα της απόδοσης των καμπανιών σας και του ROI για κάθε μία ξεχωριστά. Η εφαρμογή προσφέρει πλήρη στατιστικά, χωρίς να απαιτείται διασύνδεση με άλλες εφαρμογές (third-party).

 

Επικοινωνήστε με την RetentionPro για μία δωρεάν παρουσίαση, εδώ.

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search